top of page
Search
  • Writer's pictureThePerformance

Venäjän pakotteet johtavat aivan uusiin toimenpiteisiin

Jos pari vuotta kärvisteltiin koronasta, niin taisi olla pientä siihen mitä itänaapuri polkaisi käyntiin jokunen viikko sitten. Tuli Performancelle tarve.


Maailmantilanne on nyt muuttunut rajusti viimeisen muutaman viikon aikana. Käymäni keskustelujen pohjalta olen saanut kuvan, että nyt asetetut pakotteet Venäjää vastaan aiheuttavat muutoksia tuotantoon monessa yrityksessä. Muutosten laajuus selvinnee lähipäivien/viikon aikana. Ikävä kyllä, monesti kyseessä on tuotannon volyymin pienentyminen, joka näin ollen saattaa aiheuttaa myös painetta henkilöstömäärään sopeuttamiseen tuotannossa.


Onko teillä nyt pulaa resursseista?

Tai vaikuttaako maailmantilanne Teille nyt niin, että hyviä osaajia jää ilman täyttä työkuormaa?

Ja haluaisitte luonnollisesti varmistaa, että nämä osaavat ja jopa kriittiset henkilöt eivät katoa muualle töihin, vaan ovat teidän käytettävissä tilanteen palautuessa?


Olemme tunnistaneet nämä ongelmat useassa yrityksissä ympäri Suomea. Osaavien resurssien puutteen sekä tällä hetkellä pakotteiden takia jopa ylikapasiteettia osaajista. Tämän haasteen puitteissa olemme aloittaneet neuvottelut useiden yritysten kanssa meidän Performance -ratkaisuistamme koskien tuotannon joustoresursseja. Ajatuksena meillä on, että alueen yrityksissä olevat tuotannon joustoresurssit olisivat valittujen paikallisten yritysten käytössä aina tarpeen mukaan ja näin varmistaa osaajien pysyminen alueella ja oman tuotantonne käytettävissä.


Tästä ajatusmallista haluamme keskustella. Näitä keskusteluja olemme käyneet monien eri paikallisten työssäkäyntialueiden yritysten toimitus/tuotantojohtajien kanssa. Kiinnostus ja tarve on herännyt! Voihan tulla myös positiivinen ongelma. Mutta jos sulaa tilauskantaa, tai ei saakaan enää materiaaleja, jotain on kerta kaikkiaan tehtävä.


Järjestämme neuvonpitoja asian eri puolille Suomea sen mukaan kuin tilanteet vaatii.


Mukavaa kevättä,

ProForcen tiimi74 views0 comments

Recent Posts

See All

Hitsaajia MIG/MAG ja TIG, ProForcelle ProForce Group Oy https://www.proforcegroup.fi/ on vaativan metalliteollisuuden erikoispalvelukonserni ja on erikoistunut myös teollisuuden henkilöstöresurssien h

------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ProForce Group on teollisuuden henkilöstöratkaisujen ja erikoispalveluiden toimittaja. Yht

ProForce Group Oy:ssä on luotu jotain aivan uutta, ratkaisun teknologiateollisuuden työvoimapulan, ja vaihtelevien kuormitustilanteiden avuksi. Se on ThePerformance. Tällä voit: 1. Järjestellä omaa he

bottom of page